Formular de returnare

Inaintea completarii formularului, va recomandam sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate mai jos pentru a cunoaste politica magazinului cu privire la acest proces.

  Politica de anulare/retur

  Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online lavanuv.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.
  Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.
  Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
  Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna.

  Cum returnezi produsele vandute de statiiincarcareelectrice.ro

  Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

  Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa contact@statiiincarcareelectrice.ro.

  Nu se accepta la retur:

  Produsele cu ambalajul deteriorat, fara etichetele si inscriptionarile specifice

  Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale

  Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

  Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

  In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

  Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

  Rambursarea banilor

  Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

  Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

  ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

  Adresa de email

  contact@statiiincarcareelectrice.ro

  Program de lucru

  Luni - Vineri: 09:00 - 16:00

  Numar de telefon

  0743 667 949

  Fii mereu la curent!